ADRESA

Lujerului, Militari
Bucuresti, Sector 6

TELEFON

0799976038

Echipa psihoterapeuti

Echipa noastra este una formata din 8 terapeuti formati in diverse metode de lucru, dar avand in comun dedicarea pentru o munca cu sens, motiv pentru care am ales sa lucram impreuna. Tot impreuna tinem si workshopuri pe diverse tematici.

De aceea, la primul telefon va putem directiona in functie de motivul solicitarii catre metoda potrivita, dar si in functie de cerinta dvs . Tel programari 0799976038

Deasemenea oferim posibilitatea unei sedinte unice prin care sa evaluam tipul de terapie necesar [in functie de nevoile dvs si tipul de personalitate].

Sedintele se pot tine atat fizic cat si online. Oferim avize psihologice, sedinte de consiliere, psihoterapie individuala si de cuplu/ familie, sedinte de terapie cu parintii si copiii acestora, terapie cu copii cu nevoi speciale si nu numai.

Nu oferim servicii de psihiatrie si avize pt angajare/scoala de soferi.

1 Emi Ghinea- terapie relationala, lucreaza cu adultii , individual si cupluri

„Sunt Emi Ghinea si sustin oamenii sa aiba o viata mai implinita!

Sunt psihoterapeut autonom, acreditat de Colegiului Psihologilor din România cu formarea de baza în terapie sistemică de cuplu si familie [formare de baza finalizata in 2016], având competenţe în terapie individuală , terapie de cuplu si familie dar şi dezvoltare personală.

Ceea ce ma recomanda ca specialist este implicarea, seriozitatea cu care tratez fiecare client in parte, devotamentul pentru munca mea si relatia de incredere pe care o stabilesc cu clientii.

Adesea, cand oamenii inteleg ce li se intampla, de ce li se intampla si afla ca emotiile lor sunt firesti , ei incep sa aiba o stare psihica si fizica mai buna si capata deodata puterea sa schimbe ceea ce nu le mai face bine si sa isi atinga obiectivele personale. Unii au nevoie de o sustinere pe termen scurt, altii vor dori sa aprofundeze si alte zone ale vietii lor pe care pana atunci le ignorasera, dar toti vor simti ca au facut ceva pentru ei insisi.

Tin aceste sedinte cu daruire si interes si consider ca acesta e unul dintre motivele pentru care oamenii aleg sa isi deschida sufletul in fata mea.

….Ai incredere si incearca psihoterapia in primul rand pentru ca este o experienta minunata, o experienta in care cel care conteaza cu adevarat esti doar TU . Pentru a te regasi pe tine si a-ti recapata increderea, pentru a fi constient de nevoile tale si mai ales de resursele tale, pentru a intelege ceea ce pana acum era poate un mister. Psihoterapia nu este intruziva, nu vom lucra decat pe obiectivele pe care tu le aduci in discutie, folosind metode agreate de tine, astfel incat sa ai cat mai mult de castigat in urma acestui proces! Incurajez feedback-ul permanent al clientului, doar asa putem dezvolta o relatie sincera si autentica.”

Workshopuri si conferinte acreditate de Colegiul Psihologilor

Formare complementara in psihosexologie – Scoala de formare S.P.E.R [2019-2020]

Program de dezvoltare personala pe tema „perspectiva TRAUMEI – din nOU pt NOU”- Veronica Jardan, Emilia Oprisan[2022]

„Emotia Extravaganta” [EFT- Terapia focusata emotional]- psih. Dr. Simona HERB
„Relatia de cuplu- intre masculin si feminin”- Psih. Cristina FULOP

„Relatia de cuplu-despre conceptia de sine, modele si abuz in relatia de cuplu”-Psih. Cristina FULOP

Compasiune si Comunicare non-violenta [2022-2023- in curs] by Fides Coaching

„Ritmuri si relatii” [Dezvoltare personala – metoda psihodramei]- Psih. Dr. Angela Ionescu
„Hipnoterapia cognitiv-comportamentala in tulburarile de personalitate- studii de caz”- Conf. Univ. Dr. Odette DIMITRIU

„Dezvoltarea competentelor de relationale interpersonala utilizand tehnici NLP”- conf. Univ. Dr. Mihaela Negrescu

„Psihocardiologie-personalitate de tip A. Controlul intern al furiei”- Coordonator: Prof. Dr. Ioan-Bradu IAMANDESCU

„Observarea și interpretarea comunicării nonverbale”- Coordonator: Conf. Univ. Dr. Mihaela NEGRESCU

„Tratamentul tulburarii de personalitate bordeline”-Centrul pt studii de Psihoterapie Cognitiva Metis S.R.L

Workshopuri de comunicare prin metoda E.S.P.E.R.E si alte cursuri si programe de dezvoltare personala.

Testimoniale

„Pentru mine experiența terapiei a fost clar una de succes și fiecare ședința a fost o investiție in mine. Cel mai mult m-a ajutat expunerea unor trăiri/sentimente/relații intr-un cadru sigur dând șansa psihicului sa realizeze și sa proceseze. Nu este deloc ușor și necesita mult timp și implicare. Momentan a trebuit sa întrerup ședințele din cauza lipsei timpului acum ca am copil de 5 luni dar as vrea sa le reiau undeva in viitor. Mulțumesc pentru tot!-” dl M.

„Terapia cu tine m-a ajutat inainte de toate sa-mi întorc privirea asupra propriei persoane și sa-mi răspund la întrebări dintr un alt unghi, făcând corelații la care nu ma gândisem și ajungând sa descopăr cum pana la urma fiecare detaliu din trecut ajunge sa explice cumva acțiunile prezente și gândurile viitoare. Am învățat ca deși lucrurile par de neînțeles câteodată, la o simpla privire in trecut poți găsi imediat explicația și motivația prezentului.
Mi a fost extrem de ușor sa ma deschid in fata ta, pt ca mereu mi-a plăcut sa descopăr răspunsurile pe care niciodată nu le-ai verbalizat, ci ai știut cum sa ma ma porți in propriile gânduri cu ajutorul întrebărilor potrivite si
exercițiilor date. Mi-a fost extrem de util sa-mi răspund întrebărilor pe care singura mi-era frica sa le deschid și am ajuns sa ma cunosc mai bine.
Pentru relația de cuplu, a fost un enorm pas inainte pentru ca am reușit sa ne apropiem mai bine, sa ne înțelegem motivațiile și sa neexplicam ca nu orice face celălat are legătura directa cu noi, ci exista clar evenimente trecute care stau drept explicații pentru purtarea actuala. Am învățat sa nu mai judec, ci sa acceptlucrurile așa cum sunt încercând sa ma bucur de celălalt și sa îl apreciez pentru ce este când este alături de mine.
As repeta oricand experiența anterioară și sper sa ne revedem curând sincer”- dna A.
Va astept cu drag!

( ! Daca nu raspund, sunt in consultatii, dar voi reveni catre dvs dupa vizualizarea apelului)

2 Andreea Afrenie- psihoterapeut integrativ, lucreaza cu adulti si cupluri

Sunt Andreea, psiholog si consilier pentru dezvoltare personala, formata in scoala de psihoterapie integrativa, si-mi doresc foarte mult sa ajut oamenii sa-si gaseasca echilibrul, sa fie sanatosi deopotriva fizic si emotional si descopere culoarea din viata lor !
Ce ma recomanda?
O intensa experienta de viata, ce m-a determinat sa privesc atent si adânc înauntrul meu, sa ma descopar, sa-mi gasesc resursele de a merge mai departe, sa învat sa ma bucur de drum si, mai ales, sa fiu recunoscatoare vietii pentru ceea ce am gasit sau regasit dupa fiecare cautare. Un drum lung, anevoios, dar minunat si vindecator.
Unei consistente cariere în finante i-am adaugat pregatire academica si formari complementare în psihologie, experienta de peste 15 ani ca mama si sotie si iata-ma pregatita sa-ti fiu alaturi si sa te sustin in drumul tau catre sine.
Calatoria este uimitoare, vindecarea este un proces cu suisuri si coborâsuri, dar nimic nu se compara cu satisfactia de a trece linia de sosire.
Asadar, daca te simti în impas, daca te confrunti cu anxietate, depresie, blocaje emotionale, relatii defectuoase sau doresti doar sa-ti explorezi mai profund resursele , sunt aici pentru tine, cu toata daruirea si experienta mea, caci cred ca fiecare dintre noi merita sa fie fericit.

Cursuri si specializari

 • psihoterapeut în psihoterapie integrativa la Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa
 • psiholog clinician în supervizare
 • masterand Psihologie clinica si interventie psihologica
 • în formare ca si facilitator de constelatii familiale – metoda elaborata de catre Bert Hellinger
 • formare în metoda ”Compassionate inquiry”- abordare terapeutica a traumei dezvoltata de catre Dr Gabor Mate – Compassionate Inquiry Canada
 • NLP Practitioner certificat de catre Aronlp – Asociatia româna pentru programarea neuro-lingvistica
 • consilier de dezvoltare personala si formator certificat de catre Ministerul Muncii
 • trainer certificat de catre Ministerul Muncii

3 Alexandru Marius- psihoterapeut integrativ

Am crezut dintotdeauna în legăturile invizibile dintre oameni și cred că asta se poate face doar atunci cînd fiecare dintre noi se conectează cu sinele sau și are grijă de propria sa evoluție. Cu cât ne cunoaștem mai bine, evoluam mai repede, si ne adaptam mai ușor, cu cât ne conectam mai mult cu sinele nostru si găsim libertatea dincolo de ego, cu atât cei din jurul nostru vad asta, se simt atrași de noi si încep sa-si dorească si ei schimbarea. Aceasta este calea vindecării.

Este o cale grea, care presupune efort si consum de resurse, dar care oferă multe beneficii prin creșterea calității vieții, prin starea de bine și schimbarea atitudinii pe care o avem fata de viața si oameni.

Prin schimbarea credințelor legate de propria persoana, prin schimbarea filtrului prin care vedem lumea si viata, prin schimbarea hartii care nu corespunde realității din teren, prin aducerea in aici și acum a pieselor care lipsesc, prin rescrierea scenariului de viata, putem pași pe un drum nou către sine.

De aceea, un psihoterapeut are nevoie de multă atenție, înțelegere, empatie, inteligenta emoțională, claritate în gândire și acțiune, gândire critică și analitică, are nevoie de acceptare și nu de acuzare, judecare, etichetare, părăsire a relației, astfel încât să ajute persoana cu adevărat să facă ordine și sa restabileasca pacea interioară.

4 Ancuta Velea – psihoterapeut psihanalitic- psihoterapie individuala, adulti si tineri

În fiecare dintre noi se află un Acasă. Uneori, experiențele dureroase de viață ne conduc tot mai departe de cine suntem cu adevărat.
Avem nevoie să redevenim noi, pentru a trăi o viață mai autentică, mai cuprinzătoare, mai prezentă, mai luminoasă.
Psihoterapia psihanalitică se axează pe modul în care experiențele trecute ne modelează prezentul, alegerile în viață și mai ales relațiile. O abordare psihanalitică este de preferat atunci când problemele cu care ne confruntăm sunt de lungă durată, repetitive și interferează semnificativ cu viața noastră (un exemplu în acest sens ar include intrarea repetată în relații nesatisfăcătoare și alegerea unor parteneri romantici indisponibili sau inaccesibili).
Prin procesul pe care îl realizăm împreună în cabinet, identificăm aceste tipare de relaționare, relația terapeutică ajutându-ne să aducem la suprafață și să modificăm unele din aceste tipare inconștiente care ne blochează capacitatea de a fi noi înșine, de a ne simți liberi, de a avea relații în care să ne simțim împliniți emoțional. 
Psihoterapia psihanalitică nu oferă soluții miraculoase la nefericirea umană, dar relația cu terapeutul poate reprezenta acea busolă  care ne orientează către lumea noastră internă și către relațiile noastre. În acest fel se pune în mișcare un proces transformator, din interior spre exterior, prin care putem ajunge să ne bucurăm de viața din noi și din jurul nostru.


5 LIANA PATULEA– Psihoterapeut cognitiv comportamental , lucreaza individual, cu familii, cupluri si adolescenti

 • Am urmat facultatea de psihologie in urma cu 20 de ani, simtind ca aceasta este menirea mea in viata. 🤗💜🤗
 • Lucrez cu oamenii de peste 16 ani, chiar de la terminarea facultatii, initial in domeniul resurselor umane, iar ulterior, urmandu-mi pasiunea de a interactiona si de a lucra pentru oameni din ipostaza de psiholog si psihoterapeut.
 • M-am reintors la prima mea dragoste, psihologia, dupa anii in care am avut ocazia sa cunosc, sa ascult, sa interactionez cu oameni din diverse domenii, cu interese diferite, cu istorii de viata diferite. ✨💫✨
 • Si am inteles ceva: ca oamenii, indiferent de studii, de pozitia sociala, de varsta, au aceleasi nevoi emotionale: de siguranta, de validare si acceptare, de apreciere si nu in ultimul rand, de iubire. ✨💫✨
 • Aceste nevoi umane nu sunt doar simple dorinte, ele sunt nevoi profunde care exista in fiecare dintre noi si care servesc ca baza pentru fiecare alegere pe care o facem in viata. ✨💫✨
 • Este momentul sa invatam ca ne putem schimba viata, schimbandu-ne pe noi si nu pe ceilalti.
 • Iar rolul meu, cu permisiunea voastra ☺️, este de a va fi alaturi in aceasta calatorie de descoperire a voastra, de vindecare, de acceptare, de creare a unei vieti echilibrate si implinite. 🤗🙌🤗
 • In viata nu le poti oferi altora, in mod autentic, ceea ce tu nu contii deja. 🤗💫🤗
 • Si tineti minte: resursele sunt in voi, este nevoie doar sa le descoperiti ✨💜✨!

6 Radu Malina -psihoterapeut experiential, lucreaza cu copii si adulti

7 Predan Valentina – psiholog clinician , ofera avize psihologice

8 Alexandru Brandus -psiholog si psihoterapeut format in terapii scurte, centrate pe solutii

Formări de specialitate:

-Psihologie clinică (psihodiagnostic cognitiv -comportamental și consiliere psihologică)

-psihotetapii scurte colaborative orientate pe resurse și soluții

-evaluarea personalității de la normalitate la patologie

-interviu motivațional

-depășirea dependențelor

-psiho-trauma

-deteriorarea cognitivă a adultului

-psiho-nutritie

-imunopsihologie și psihosomatică

* Alexandru colaboreaza cu clinica noastra online sau la sediul sau din zona Unirii [Bucuresti]