ADRESA

Gorjului, Militari
Bucuresti, Sector 6

TELEFON

0799976038

Despre Mine – Emi Ghinea

Buna,

 

Sunt Emi Ghinea si sustin oamenii sa aiba o viata mai implinita!

Sunt psihoterapeut acreditat de Colegiului Psihologilor din România cu formarea de baza în terapie sistemică de familie, cuplu şi copil având competenţe în terapie individuală (indiferent de problematica), terapie de grup dar şi  dezvoltare personală.

Sunt totodată soţie şi mamaexperienţă care ajută în practicarea psihoterapiei [prin cresterea empatiei] în lucrul cu familii, cupluri, copii şi adolescenţi sau orice persoane care îşi doresc o schimbare in viata lor.

Dezvoltarea personală este şi una din preocupările mele permanente motiv pentru care am urmat în ultimii 10 ani cursuri de acest fel atât în orientare sistemică cât şi în psihodramă, orientare experentiala, orientare cognitiv-comportamentală dar şi cursuri de comunicare eficientă si leadership .

Dacă vrei cunoşti află sunt o persoană deschisa, calda, increzatoare in oameni şi în capacitatea lor de reuşită si sunt în acelaşi timp activă, orientată în munca mea spre rezultate practice şi vizibile . Actiunea este unul din punctele mele forte.

Curiozitatea terapeutică si intuitia  ajută enorm cunosc oamenii aşa cum sunt ei cu gândurile, emoţiile şi nu în ultimul rând conuita lor din viaţă de zi cu zi .

Dupa cum am zis, este o pasiune pentru mine ceea ce fac si consider ca acesta e unul dintre motivele pentru care fac o treaba atat de buna . In plus imi place sa pun interesul clientului pe primul loc intotdeauna si sa ma implic mult, fara a-mi depasi insa limitele profesionale.

Incurajez oamenii sa creada in ei si sa iasa din zona de confort  pentru a-si atinge potentialul si ii ajut in mod practic sa faca asta atunci cand au diverse blocaje!

Scriu articole de psihologie şi auto-ajutorare colaborand cu mai multe reviste din domeniu [pe cateva le puteti vizualiza in dreapta paginii].

Pot lucrez într-o echipa terapeutică în funcţie de caz dar şi de dorinţa clienţilor, ceea ce constituie un mare avantaj pentru aceştia, beneficiind practic de viziunea a doi terapeuti acolo unde este nevoie.

Ai incredere si incearca psihoterapia pentru a gasi explicatii acolo unde nu le gasesti inca si pentru a aranja evenimentele din viata ta intr-un mod care sa te multumeasca. Pentru a te regasi pe tine si a-ti recapata increderea, pentru a fi constient de nevoile tale si mai ales de resursele tale.

Psihoterapia nu este intruziva, nu vom lucra decat pe obiectivele pe care tu le aduci in discutie, astfel incat sa ai cat mai mult de castigat in urma acestui proces!

 

 

Contacteaza-ma pentru toate detaliile de care ai nevoie! 0799976038

Important: In cazul in care nu raspund la telefon inseamna ca sunt intr-o sedinta si din respect pt client telefonul meu va fi pe silent insa te rog sa revii sau voi incerca sa revin eu!

Please wait...

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi cursuri/evenimente?

Avem nevoie de email-ul si de locatia ta.