ADRESA

Lujerului, Militari
Bucuresti, Sector 6

TELEFON

0799976038

Echipa psihoterapeuti

Echipa noastra este una formata din 8 persoane, asemanatoare ca structura de personalitate, motiv pentru care am ales sa lucram impreuna. Tot impreuna tinem si workshopuri pe diverse tematici.

De aceea, la primul telefon va putem directiona in functie de motivul solicitarii, prima disponibilitate dar si in functie de cerinta dvs . Tel programari 0799976038

Sedintele se pot tine atat fizic cat si online. Oferim avize psihologice, sedinte de consiliere, psihoterapie individuala si de cuplu/ familie, sedinte de terapie cu parintii si copiii acestora, terapie cu copii cu nevoi speciale si nu numai. Nu oferim servicii de psihiatrie, dar va putem recomanda profesionistii potriviti daca sunteti client de terapie.

1 Emi Ghinea- terapie relationala, lucreaza cu adultii

„Sunt Emi Ghinea si sustin oamenii sa aiba o viata mai implinita!

Sunt psihoterapeut autonom, acreditat de Colegiului Psihologilor din România cu formarea de baza în terapie sistemică de cuplu si familie [formare de baza finalizata in 2016], având competenţe în terapie individuală , terapie de cuplu si familie dar şi dezvoltare personală.

Ceea ce ma recomanda ca specialist este implicarea, seriozitatea cu care tratez fiecare client in parte, devotamentul pentru munca mea si relatia de incredere pe care o stabilesc cu clientii.

Adesea, cand oamenii inteleg ce li se intampla, de ce li se intampla si afla ca emotiile lor sunt firesti , ei incep sa aiba o stare psihica si fizica mai buna si capata deodata puterea sa schimbe ceea ce nu le mai face bine si sa isi atinga obiectivele personale. Unii au nevoie de o sustinere pe termen scurt, altii vor dori sa aprofundeze si alte zone ale vietii lor pe care pana atunci le ignorasera, dar toti vor simti ca au facut ceva pentru ei insisi.

Tin aceste sedinte cu daruire si interes si consider ca acesta e unul dintre motivele pentru care oamenii aleg sa isi deschida sufletul in fata mea.

….Ai incredere si incearca psihoterapia in primul rand pentru ca este o experienta minunata, o experienta in care cel care conteaza cu adevarat esti doar TU . Pentru a te regasi pe tine si a-ti recapata increderea, pentru a fi constient de nevoile tale si mai ales de resursele tale, pentru a intelege ceea ce pana acum era poate un mister. Psihoterapia nu este intruziva, nu vom lucra decat pe obiectivele pe care tu le aduci in discutie, folosind metode agreate de tine, astfel incat sa ai cat mai mult de castigat in urma acestui proces! Incurajez feedback-ul permanent al clientului, doar asa putem dezvolta o relatie sincera si autentica.”

Workshopuri si conferinte acreditate de Colegiul Psihologilor

Formare complementara in psihosexologie – Scoala de formare S.P.E.R [2019-2020]

Program de dezvoltare personala pe tema „perspectiva TRAUMEI – din nOU pt NOU”- Veronica Jardan, Emilia Oprisan[2022]

„Emotia Extravaganta” [EFT- Terapia focusata emotional]- psih. Dr. Simona HERB
„Relatia de cuplu- intre masculin si feminin”- Psih. Cristina FULOP

„Relatia de cuplu-despre conceptia de sine, modele si abuz in relatia de cuplu”-Psih. Cristina FULOP

Compasiune si Comunicare non-violenta [2022-2023- in curs] by Fides Coaching

„Ritmuri si relatii” [Dezvoltare personala – metoda psihodramei]- Psih. Dr. Angela Ionescu
„Hipnoterapia cognitiv-comportamentala in tulburarile de personalitate- studii de caz”- Conf. Univ. Dr. Odette DIMITRIU

„Dezvoltarea competentelor de relationale interpersonala utilizand tehnici NLP”- conf. Univ. Dr. Mihaela Negrescu

„Psihocardiologie-personalitate de tip A. Controlul intern al furiei”- Coordonator: Prof. Dr. Ioan-Bradu IAMANDESCU

„Observarea și interpretarea comunicării nonverbale”- Coordonator: Conf. Univ. Dr. Mihaela NEGRESCU

„Tratamentul tulburarii de personalitate bordeline”-Centrul pt studii de Psihoterapie Cognitiva Metis S.R.L

Workshopuri de comunicare prin metoda E.S.P.E.R.E si alte cursuri si programe de dezvoltare personala.

Testimoniale

„Pentru mine experiența terapiei a fost clar una de succes și fiecare ședința a fost o investiție in mine. Cel mai mult m-a ajutat expunerea unor trăiri/sentimente/relații intr-un cadru sigur dând șansa psihicului sa realizeze și sa proceseze. Nu este deloc ușor și necesita mult timp și implicare. Momentan a trebuit sa întrerup ședințele din cauza lipsei timpului acum ca am copil de 5 luni dar as vrea sa le reiau undeva in viitor. Mulțumesc pentru tot!-” dl M.

„Terapia cu tine m-a ajutat inainte de toate sa-mi întorc privirea asupra propriei persoane și sa-mi răspund la întrebări dintr un alt unghi, făcând corelații la care nu ma gândisem și ajungând sa descopăr cum pana la urma fiecare detaliu din trecut ajunge sa explice cumva acțiunile prezente și gândurile viitoare. Am învățat ca deși lucrurile par de neînțeles câteodată, la o simpla privire in trecut poți găsi imediat explicația și motivația prezentului.
Mi a fost extrem de ușor sa ma deschid in fata ta, pt ca mereu mi-a plăcut sa descopăr răspunsurile pe care niciodată nu le-ai verbalizat, ci ai știut cum sa ma ma porți in propriile gânduri cu ajutorul întrebărilor potrivite si
exercițiilor date. Mi-a fost extrem de util sa-mi răspund întrebărilor pe care singura mi-era frica sa le deschid și am ajuns sa ma cunosc mai bine.
Pentru relația de cuplu, a fost un enorm pas inainte pentru ca am reușit sa ne apropiem mai bine, sa ne înțelegem motivațiile și sa neexplicam ca nu orice face celălat are legătura directa cu noi, ci exista clar evenimente trecute care stau drept explicații pentru purtarea actuala. Am învățat sa nu mai judec, ci sa acceptlucrurile așa cum sunt încercând sa ma bucur de celălalt și sa îl apreciez pentru ce este când este alături de mine.
As repeta oricand experiența anterioară și sper sa ne revedem curând sincer”- dna A.
Va astept cu drag!

( ! Daca nu raspund, sunt in consultatii, dar voi reveni catre dvs dupa vizualizarea apelului)

2 Ancuta Velea – psihoterapeut psihanalitic- psihoterapie individuala, adulti si tineri

În fiecare dintre noi se află un Acasă. Uneori, experiențele dureroase de viață ne conduc tot mai departe de cine suntem cu adevărat.
Avem nevoie să redevenim noi, pentru a trăi o viață mai autentică, mai cuprinzătoare, mai prezentă, mai luminoasă.
Psihoterapia psihanalitică se axează pe modul în care experiențele trecute ne modelează prezentul, alegerile în viață și mai ales relațiile. O abordare psihanalitică este de preferat atunci când problemele cu care ne confruntăm sunt de lungă durată, repetitive și interferează semnificativ cu viața noastră (un exemplu în acest sens ar include intrarea repetată în relații nesatisfăcătoare și alegerea unor parteneri romantici indisponibili sau inaccesibili).
Prin procesul pe care îl realizăm împreună în cabinet, identificăm aceste tipare de relaționare, relația terapeutică ajutându-ne să aducem la suprafață și să modificăm unele din aceste tipare inconștiente care ne blochează capacitatea de a fi noi înșine, de a ne simți liberi, de a avea relații în care să ne simțim împliniți emoțional. 
Psihoterapia psihanalitică nu oferă soluții miraculoase la nefericirea umană, dar relația cu terapeutul poate reprezenta acea busolă  care ne orientează către lumea noastră internă și către relațiile noastre. În acest fel se pune în mișcare un proces transformator, din interior spre exterior, prin care putem ajunge să ne bucurăm de viața din noi și din jurul nostru.

3 Andreea Afrenie- psihoterapeut integrativ, lucreaza cu adulti si cupluri

Sunt Andreea, psiholog si consilier pentru dezvoltare personala, formata in scoala de psihoterapie integrativa, si-mi doresc foarte mult sa ajut oamenii sa-si gaseasca echilibrul, sa fie sanatosi deopotriva fizic si emotional si descopere culoarea din viata lor !
Ce ma recomanda?
O intensa experienta de viata, ce m-a determinat sa privesc atent si adânc înauntrul meu, sa ma descopar, sa-mi gasesc resursele de a merge mai departe, sa învat sa ma bucur de drum si, mai ales, sa fiu recunoscatoare vietii pentru ceea ce am gasit sau regasit dupa fiecare cautare. Un drum lung, anevoios, dar minunat si vindecator.
Unei consistente cariere în finante i-am adaugat pregatire academica si formari complementare în psihologie, experienta de peste 15 ani ca mama si sotie si iata-ma pregatita sa-ti fiu alaturi si sa te sustin in drumul tau catre sine.
Calatoria este uimitoare, vindecarea este un proces cu suisuri si coborâsuri, dar nimic nu se compara cu satisfactia de a trece linia de sosire.
Asadar, daca te simti în impas, daca te confrunti cu anxietate, depresie, blocaje emotionale, relatii defectuoase sau doresti doar sa-ti explorezi mai profund resursele , sunt aici pentru tine, cu toata daruirea si experienta mea, caci cred ca fiecare dintre noi merita sa fie fericit.

Cursuri si specializari

  • psihoterapeut în psihoterapie integrativa la Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa
  • psiholog clinician în supervizare
  • masterand Psihologie clinica si interventie psihologica
  • în formare ca si facilitator de constelatii familiale – metoda elaborata de catre Bert Hellinger
  • formare în metoda ”Compassionate inquiry”- abordare terapeutica a traumei dezvoltata de catre Dr Gabor Mate – Compassionate Inquiry Canada
  • NLP Practitioner certificat de catre Aronlp – Asociatia româna pentru programarea neuro-lingvistica
  • consilier de dezvoltare personala si formator certificat de catre Ministerul Muncii
  • trainer certificat de catre Ministerul Muncii

4 Irina Parfichi – psiholog, psihoterapeut integrativ


Psihologul tău. Psihologul copilului tău. Psihologul familiei tale!
Sunt Irina, mămica unei fetițe năzdrăvane și soție de peste 12 ani.

Când ajungi la o răscruce în viață, pentru că inevitabil mai devreme sau mai târziu din păcate vei ajunge și în acest punct, este important ce alegi: vei merge pe aceeași cale bătătorită pe care ai mers de fiecare dată având, făcând ce ai făcut și ieri, luând aceleași decizii iar și iar și având aceleași rezultate sau o vei lua pe o nouă cale, pe drumul cel mai puțin umblat, care poate părea dur și stâncos dar care deschide ușa catre o serie noi de învățăminte, un nou set de intuiții și o altă perspectivă asupra vieții.
Eu vin către tine cu deschidere, instrumente și tehnici specifice pentru a porni împreună pe drumul tău.
Este în regulă să te simți uneori obosit, să fii emotiv, anxios, să te plângi sau să fii nemulțumit. Respiră adânc, conștientizează ce simți în prezent și lucrurile pentru care ești recunoscător, călătorește în natură, mergi la concerte sau fă orice alte activități care te bucură; toate acestea îți cresc starea de bine. Trăieste momentul și accesează ceea ce te încarcă pozitiv.
Însă, dacă ți se întâmplă să pierzi direcția și nu mai știi încotro mergi, când tragi doar concluzii proaste/ devalorizante despre tine potențialul tău este blocat, resursele tale sunt folosite pentru a supraviețui iar corpul și creierul tău funcționeaza “pe avarie”. Când suntem presați de situații din viața noastră și ajungem în dificultate, funcționăm într-o versiune a noastra cu erori, încărcatură emoțională puternică și dezechilibre.
Este momentul să ceri ajutor, să îți activezi resursele bune.
Nu exista o metodă miraculoasă de 50 de minute pe care eu (sau alți psihologi o au), însă am deschidere să explorăm împreuna istoria ta de viață și ce te doare, ce te motivează și îți dă curaj.
Resursele tale sunt infinite, rolul meu este să te ajut să le accesezi și să fii cea mai bună versiune a ta.
Regăsește-ți puterea interioră si devin-o programatorul întregii tale vieți!

Asa cum 5 degete la o mana nu seamana unul cu altul, asa nici noi nu semanam unul cu celalalt. Nu cred intr-o reteta standard pe care am invatat-o intr-un curs de psihoterapie, cred intr-un set de tehnici si instrumente specifice pe care le-am adaptat, specifice nevoilor tale.
Fie ca incerci sa te eliberezi de apasarea trecutului sau doar cauti sa te cunosti mai profund, rezultatul va fi unul in acord cu tine, ca intreg: cu resursele tale, cu momentele tale de “cadere”, cu modul tau unic in care actionezi si reactionezi, care au sau nu legatura cu tipologiile de raspuns pe care le-ai dezvoltat in mica copilarie.
Sunt cea care te va sprijini sa te reconectezi cu tine si nevoile tale primordiale, autentice, nevoi de care poate te-ai indepartat incet, incet, fara sa-ti dai seama.
Sunt sotie, mama, fiica, sora si asa mai departe. Dar, cel mai important aici, sunt psihoterapeutul care te insoteste, umar la umar, in drumul tau catre cunoastere, dezvoltare, intelegere, vindecare si schimbare.
Iti poti imagina sedintele de psihoterapie ca pe o calatorie cu vaporul pe o mare intinsa. Vor fi momente in care te vei lovi de valuri puternice si vanturi care sufla tare, poate vaporul tau va pluti fara sa simti ca are o directive anume, poate vei simti sa te opresti sau chiar sa te intorci din drumul tau, in port si tu vei alege. Vor si si momenta in care valurile vor scadea ca intensitate, apa este lina si ii poti simti mirosul, soarele bate caldut spre tine si simti cum te incalzeste. Vei vedea acum mai departe in orizont, vei vedea detalii pe care pana acum nu le-ai vazut si te vei bucura pe deplin de libertate, de frumos, de tine!
Resursele tale sunt infinite, rolul meu este să te ajut să le accesezi și să fii cea mai bună versiune a ta.
Fie ca ai nevoie de sustinere pe termen scurt sau alegi sa aprofundezi experiente pe care poate pana acum le-ai ignorat, cu siguranta vei simti beneficiile calatoriei tale.
 
Domenii de competenta
·        Psihoterapie individuala (copil, adolescent, adult)
·        Psihoterapie de cuplu/ familie
·        Dezvoltare personală
 
·        Psihoterapeut integrativ- acreditare națională și europeană- CPR, EAIP& EAP, FRP
·        Psiholog clinician
·        Consilier dezvoltare personala
 

Atestate
 
Studii/ pregatire profesionala
·        Facultatea de Psihologie – Universitatea Bucuresti (2004-2008)
·        Psihoterapeut integrativ in format masteral, romano-britanic (2019-2021)
·        Consilier de dezvoltare personala certificat Ministerul Muncii
 
Workshopuri tematice acreditate de Colegiul Psihologilor
·        Cum gestionam stresul examenelor
·        Anxietatea si atacurile de panica. Problematici comune
·        Construirea povestilor terapeutice si a metaforelor terapeutice
·        Elemente introductive de hipnoterapia
·        Elemente de psihosexologie
·        Procesele inconstiente
·        Tehnica scaunului gol in interpretarea viselor
·        Lucrul cu adictiile in psihoterapie
·        Evaluarea experentiala a relatiei parinte-copil
·        Interventii terapeutice prin joc directive in terapia copilului si a familiei

5 LIANA PATULEA– Psihoterapeut cognitiv comportamental , lucreaza individual, cu familii, cupluri si adolescenti

Am urmat facultatea de psihologie in urma cu 20 de ani, simtind ca aceasta este menirea mea in viata. 🤗💜🤗

Lucrez cu oamenii de peste 16 ani, chiar de la terminarea facultatii, initial in domeniul resurselor umane, iar ulterior, urmandu-mi pasiunea de a interactiona si de a lucra pentru oameni din ipostaza de psiholog si psihoterapeut.

M-am reintors la prima mea dragoste, psihologia, dupa anii in care am avut ocazia sa cunosc, sa ascult, sa interactionez cu oameni din diverse domenii, cu interese diferite, cu istorii de viata diferite. ✨💫✨

Si am inteles ceva: ca oamenii, indiferent de studii, de pozitia sociala, de varsta, au aceleasi nevoi emotionale: de siguranta, de validare si acceptare, de apreciere si nu in ultimul rand, de iubire. ✨💫✨

Aceste nevoi umane nu sunt doar simple dorinte, ele sunt nevoi profunde care exista in fiecare dintre noi si care servesc ca baza pentru fiecare alegere pe care o facem in viata. ✨💫✨

Este momentul sa invatam ca ne putem schimba viata, schimbandu-ne pe noi si nu pe ceilalti.

Iar rolul meu, cu permisiunea voastra ☺️, este de a va fi alaturi in aceasta calatorie de descoperire a voastra, de vindecare, de acceptare, de creare a unei vieti echilibrate si implinite. 🤗🙌🤗

In viata nu le poti oferi altora, in mod autentic, ceea ce tu nu contii deja. 🤗💫🤗

Si tineti minte: resursele sunt in voi, este nevoie doar sa le descoperiti ✨💜✨!

Certificari si specializari

🖌 Psiholog clinician – in supervizare
📝 Psihoterapeut – formare continua in Psihoterapie Cognitiv- Comportamentala si Hipnoterapie
🖌 Consilier dezvoltare personala
📝 Formare continua Schema Therapy – Terapia Centrata pe Scheme – Asoc. Institutul Roman de Schema Therapy
🖌 Curs tehnici avansate de comunicare pentru eficientizarea procesului psihoterapeutic in abordarile din spectrul anxietatii, depresiei si stresului posttraumatic.

📝 Mentorat in psihoterapie – aplicatii clinice

6 Predan Valentina – psiholog clinician si psihoterapeut psihanalitic in formare/ lucreaza cu copii si adulti, ofera avize psihologice

Ca suntem bogati sau saraci, ca suntem frumosi sau urati, durerea psihica este aceasi si daca apare toti vrem sa dispara, povara este mult prea greu de dus, ca se numeste depresie, anxietate, manie, psihoza, pierdere, divort sau altceva. Durere care face sa ajungem in cenusa , unde incercam cu disperare sa ne renastem, sa aprindem speranta, motivatia, interesul, dorinta, sa aducem inapoi ce am pierdut.
Taramul sufletului ranit, este unul arid, unde picaturile de ploaie demult nu au mai cazut, unde firul de floare nu a mai crescut sau inflorit. Ravnim cu patima la linistea sufleteasca, la noptiile in care puteam dormi, la emotiile vii pe care le simteam, dar cu munca din ambele parti, asa cum gradinarul este insotit de pasiune pentru pamant si viata verde, asa putem aduce rodul inapoi pe acest taram, ca floarea vietii sa se desfete armonios intr-o oaza tihnita.
Specializari si workshopuri:
Psiholog clinician – supervizare etapa finalizata, in curs autonom
Psihoterapeut psihanalitic – in formare , modulul II – ultimul an – ACPPB
Master : “Psihologie Clinica, Hipnoza si Terapii Scurte” – orientare cognitiv-comportamentala
Workshop “ Train the trainers” psiholog Cristina Ursu
Workshop “ Teoria Atasamentului, apecte teoretice si implicatii clinice” psiholog Ciobotaru Ana Laura
Curs formare continua “ Psihoterapii Psihodinamice Scurte” – ACPPB
Workshop “ Cum sa organizam un atelier de dezvoltare personala” – ACPPB
“Public Speaking” psiholog Cristina Ursu

7 Alexandru Brandus -psiholog si psihoterapeut format in terapii scurte, centrate pe solutii

Formări de specialitate:

-Psihologie clinică (psihodiagnostic cognitiv -comportamental și consiliere psihologică)

-psihotetapii scurte colaborative orientate pe resurse și soluții

-evaluarea personalității de la normalitate la patologie

-interviu motivațional

-depășirea dependențelor

-psiho-trauma

-deteriorarea cognitivă a adultului

-psiho-nutritie

-imunopsihologie și psihosomatică