ADRESA

Gorjului, Militari
Bucuresti, Sector 6

TELEFON

0799976038

Despre Mine – Emi Ghinea

 

Sunt Emi Ghinea si sustin oamenii sa aiba o viata mai implinita!

Sunt psihoterapeut acreditat de Colegiului Psihologilor din România cu formarea de baza în terapie sistemică de familie, cuplu şi copil având competenţe în terapie individuală , terapie de cuplu si familie dar şi  dezvoltare personală.

Ceea ce ma recomanda ca specialist este implicarea, seriozitatea cu care tratez fiecare client in parte, devotamentul pentru munca mea si relatia de incredere pe care o stabilesc cu clientii.

Experientele personale de viata m-au facut sa fiu mai empatica in fata suferintei, fiind capabila sa ii inteleg pe clienti si mai ales sa ii accept asa cum sunt, la acel moment in care deschid usa cabinetului meu. 

Adesea, cand oamenii inteleg ce li se intampla, de ce li se intampla si afla ca emotiile lor sunt firesti , ei incep sa aiba o stare psihica si fizica mai buna si capata deodata puterea sa schimbe ceea ce nu le mai face bine si sa isi atinga obiectivele personale. Unii au nevoie de o sustinere pe termen scurt, altii vor dori sa aprofundeze si alte zone ale vietii lor pe care pana atunci le ignorasera, dar toti vor simti ca au facut ceva pentru ei insisi. 

Tin aceste sedinte cu daruire si consider ca acesta e unul dintre motivele pentru care fac o treaba atat de buna . 

Chiar daca am doar 30 ani, am o experienta de viata bogata si am invatat foarte mult pe parcursul anilor inclusiv de la clientii mei de toate varstele, de la copii pana la cei de peste 60 ani, pe langa cunstintele acumulate de la formatorii mei si conferintele/cursurile acreditate pe diverse teme , pe care le accesez pentru a fi la curent cu noile studii din domeniu. 

….Ai incredere si incearca psihoterapia in primul rand pentru ca este o experienta minunata, o experienta in care cel care conteaza cu adevarat esti doar TU . Pentru a te regasi pe tine si a-ti recapata increderea, pentru a fi constient de nevoile tale si mai ales de resursele tale, pentru a intelege ceea ce pana acum era poate un mister. Psihoterapia nu este intruziva, nu vom lucra decat pe obiectivele pe care tu le aduci in discutie, folosind metode agreate de tine, astfel incat sa ai cat mai mult de castigat in urma acestui proces!

Contacteaza-ma pentru toate detaliile de care ai nevoie! 0799.976.038 [In cazul in care nu raspund la telefon inseamna ca sunt intr-o sedinta si din respect pt client telefonul meu va fi pe silent insa te rog sa revii sau voi incerca sa revin eu!]

Please wait...

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi cursuri/evenimente?

Avem nevoie de email-ul si de locatia ta.