ADRESA

Gorjului, Militari
Bucuresti, Sector 6

TELEFON

0799976038

Servicii & tarife


Psihoterapie individuala – terapie pentru persoanele ce intampina dificultati de orice natura. Printre cele mai frecvente sunt anxietatea (de la forme usoare pana la cele mai accentuate), depresia, dependentele, dificultatile psihosexuale, traumele etc  sau orice fel de nemulțumire din viata personala sau viața de cuplu.

Psihoterapie de cuplu– terapie si suport pentru partenerii care au ajuns intr-un punct critic in relatia lor [diverse frustrati, nevoi neimplinite, neintelegeri, infidelitate, gelozie, lipsa dorintei sexuale sau alte dificultati sexuale] .

Psihoterapie de familie – terapie si suport pentru membrii unei familii care intampina diverse greutati, de la probleme de comunicare pana la dependente, tulburari psihosomatice, violenta, dificultati psihosexuale, traume, tublurari psihiatrice, dificultati specifice familiilor cu copii sau adolescenti etc.

Psihoterapie pentru copii si adolescenti– copiii mici si adolescentii sunt o categorie aparte de persoane ce necesita o atentie speciala in aceste etape de viata de aceea ei pot avea uneori nevoie de sedinte separate pe langa cele de terapie familiala.

Dezvoltare personala – poate fi individuala in scopul autocunoasterii, cresterii motivatiei si succesului personal si de grup in aceleasi scopuri plus socializare si cunoastere interpersonala.

Grupuri de terapie – psihoterapie organizata in grup restrans pe diverse teme de interes comun.

Psihoterapie/ dezvoltare  personală  online la cererea clientului – pe skype.

 

Investitia dvs este de :

Terapie individuala 100 ron/ sedinta de 50 minute [indiferent de problematica]

Terapie de cuplu si familie 120 ron / sedinta de 60-75 minute [Uneori este nevoie de 90 minute pentru acest tip de terapie, in acest caz costul este de 150 ron/sedinta de 90 minute. Acest detaliu il vom stabili in prima sedinta ]

Psihoterapie pe skype/online 120 ron / sedinta de 60 minute  [pentru plata in avans a 5 sedinte, beneficiati de una gratuita]

 

Please wait...

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi cursuri/evenimente?

Avem nevoie de email-ul si de locatia ta.