ADRESA

Gorjului, Militari
Bucuresti, Sector 6

TELEFON

0799976038

Servicii & tarife

Psihoterapie individuala – indrumare psihologica de specialitate pentru persoanele ce intampina dificultati precum: anxietate, depresie, dependente [fizice sau emotionale], dificultatile psihosexuale, stima de sine scazuta, evenimente traumatizante sau orice fel de nemulțumire din viata personala sau viața de cuplu.

Psihoterapie de cuplu– terapie si suport pentru partenerii care au ajuns intr-un punct critic in relatia lor [diverse frustrari, nevoi neimplinite, neintelegeri, infidelitate, gelozie, lipsa dorintei sexuale sau alte dificultati sexuale] .

Psihoterapie de familie – terapie si suport pentru membrii unei familii care intampina greutati – de la probleme de comunicare pana la dependente, tulburari psihosomatice, violenta, dificultati psihosexuale, traume, tulburari psihiatrice, dificultati specifice familiilor cu copii sau adolescenti etc.

Psihoterapie pentru copii si adolescenti– copiii mici si adolescentii sunt o categorie aparte de persoane ce necesita o atentie speciala in aceste etape de viata, de aceea ei pot avea uneori nevoie de sedinte separate pe langa cele de terapie familiala.

Dezvoltare personala – poate fi individuala in scopul autocunoasterii, cresterii motivatiei si succesului personal si de grup in aceleasi scopuri plus socializare si cunoastere interpersonala.

Grupuri de terapie – psihoterapie organizata in grup restrans pe diverse teme de interes comun [se vor anunta la fiecare eveniment in parte].

Psihoterapie/ dezvoltare  personală  online la cererea clientului – pe skype.

 

Investitia dvs este de :

Terapie individuala

100 ron/ sedinta de 60 minute – tarif promotional valabil pentru programari in intervalul orar 8:30-17:30 [luni-vineri], 120 ron/ sedinta programata seara sau in weekend .

Terapie de cuplu 

120 ron / sedinta de 60 minute [ Adesea insa este nevoie 75- 90 minute pentru acest tip de terapie, in acest caz costul poate creste la 150 ron/sedinta . Acest detaliu il vom stabili oricum in prima sedinta ]

Terapie de familie

120 ron / sedinta de 60 minute; 150 ron/sedinta de 75 minute; 170 ron sedinta de 90 minute [In general terapia de familie dureaza intre 75- max 90 min /sedinta . Acest detaliu il vom stabili oricum in prima sedinta ]

Psihoterapie pe skype/online 

100 ron/ sedinta de 60 minute – tarif promotional valabil pentru programari in intervalul orar 9:00-17:00 [luni-vineri], 120 ron/ sedinta programata seara sau in weekend

Frecventa sedintelor va fi stabilita de comun acord dar si la recomandarea terapeutului, in functie de problematica pentru care sunteti prezenti in cabinet.

 

Please wait...

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi cursuri/evenimente?

Avem nevoie de email-ul si de locatia ta.