ADRESA

Lujerului, Militari
Bucuresti, Sector 6

TELEFON

0799976038

servicii , testimoniale

Psihoterapie individuala – indrumare psihologica de specialitate pentru persoanele ce intampina dificultati precum: anxietate, depresie, dependente [fizice sau emotionale], dificultatile psihosexuale, stima de sine scazuta, evenimente traumatizante sau orice fel de nemulțumire din viata personala sau viața de cuplu.

Psihoterapie de cuplu– terapie si suport pentru partenerii care au ajuns intr-un punct critic in relatia lor [diverse frustrari, nevoi neimplinite, neintelegeri, infidelitate, gelozie, lipsa dorintei sexuale sau alte dificultati sexuale] dar si terapie preventiva/ consiliere premaritala-extrem de importanta si care face diferenta de multe ori dintre un cuplu functional si unul ajuns prea tarziu in terapie.

Psihoterapie de familie – terapie si suport pentru membrii unei familii care intampina greutati – de la probleme de comunicare pana la dependente, tulburari psihosomatice, violenta, dificultati psihosexuale, traume, tulburari psihiatrice, dificultati specifice familiilor cu copii sau adolescenti etc.

Psihoterapie adolescenti– adolescentii sunt o categorie aparte de persoane ce necesita o atentie speciala in aceste etape de viata, de aceea ei pot avea uneori nevoie de sedinte separate pe langa cele de terapie familiala.

Dezvoltare personala – poate fi individuala in scopul autocunoasterii, cresterii motivatiei si succesului personal si de grup in aceleasi scopuri plus socializare si cunoastere interpersonala.

Grupuri de terapie – psihoterapie organizata in grup restrans pe diverse teme de interes comun [se vor anunta la fiecare eveniment in parte].

Dezvoltare  personală inclusiv pe skype

Sedintele se pot tine atat fizic cat si online.

…..

Prima sedinta este destinata in principal evaluarii cazului si stabilirii unor obiective terapeutice de lucru.

Durata aproximativa a unei sedinte individuale este de o ora.

Plata pentru prima sedinta se face doar cash sau in cont cu 24 ore inainte [pt lucrul online].

Frecventa sedintelor va fi stabilita de comun acord, iar procesul va dura in functie de problematica pentru care sunteti prezenti in cabinet si de personalitatea pacientului.

TESTIMONIALE:

„Pentru mine experiența terapiei a fost clar una de succes și fiecare ședința a fost o investiție in mine. Cel mai mult m-a ajutat expunerea unor trăiri/sentimente/relații intr-un cadru sigur dând șansa psihicului sa realizeze și sa proceseze. Nu este ușor și necesita mult timp și implicare. Momentan a trebuit sa întrerup ședințele din cauza lipsei timpului acum ca am copil de 5 luni dar as vrea sa le reiau undeva in viitor. Mulțumesc pentru tot!”[dl. M.]

„Deoarece sunt medic si eu insumi am facut o serie de cursuri si formari in psihoterapie, am fost destul de pretentios in a mi alege un terapeut. In Emi Ghinea am intalnit o combinatie excelenta intre un profesionist foarte bine pregatit si o persoana cu un suflet cald, care este capabil de o reala empatie fata de cei cu care lucreaza. Aceasta rara combinatie de calitati m a convins ca in sfarsit am gasit ceea ce cautam la un psihoterapeut.” [ dl L.]

„Recomand acest cabinet din toata inima, pentru tot suportul, intelegerea si profesionalismul ” [dna A. Ionescu]

„Terapia m-a ajutat inainte de toate sa-mi întorc privirea asupra propriei persoane și sa-mi răspund la întrebări dintr un alt unghi, făcând corelații la care nu ma gândisem și ajungând sa descopăr cum pana la urma fiecare detaliu din trecut ajunge sa explice cumva acțiunile prezente și gândurile viitoare. Am învățat ca deși lucrurile par de neînțeles câteodată, la o simpla privire in trecut poți găsi imediat explicația și motivația prezentului. Mi a fost extrem de ușor sa ma deschid in fata terapeutului, pt ca mereu mi-a plăcut sa descopăr răspunsurile pe care niciodată nu le-a verbalizat, ci a știut cum sa ma ma poarte in propriile gânduri cu ajutorul întrebărilor potrivite si exercițiilor date. Mi-a fost extrem de util sa-mi răspund întrebărilor pe care singura mi-era frica sa le deschid și am ajuns sa ma cunosc mai bine. Pentru relația de cuplu, a fost un enorm pas inainte pentru ca am reușit sa ne apropiem mai bine, sa ne înțelegem motivațiile și sa ne explicam ca nu orice face celălat are legătura directa cu noi, ci exista clar evenimente trecute care stau drept explicații pentru purtarea actuala. Am învățat sa nu mai judec, ci sa accept lucrurile așa cum sunt încercând sa ma bucur de celălalt și sa îl apreciez pentru ce este când este alături de mine. As repeta oricand experiența anterioară și sper sa ne revedem curand” [dna. A]