ADRESA

Lujerului, Militari
Bucuresti, Sector 6

TELEFON

0799976038

Echipa psihoterapeuti

 

Echipa noastra este una formata din 5 persoane, asemanatoare ca structura de personalitate, motiv pentru care am ales sa lucram impreuna. Tot impreuna tinem si workshopuri pe diverse tematici.

De aceea, la primul telefon va putem directiona in functie de motivul solicitarii, prima disponibilitate dar si in functie de cerinta dvs . Tel programari 0799976038

1 Emi Ghinea 

Sunt Emi Ghinea si sustin oamenii sa aiba o viata mai implinita! 

 

Sunt psihoterapeut autonom, acreditat de Colegiului Psihologilor din România cu formarea de baza în terapie sistemică de cuplu si familie, având competenţe în terapie individuală , terapie de cuplu si familie dar şi  dezvoltare personală.

Ceea ce ma recomanda ca specialist este implicarea, seriozitatea cu care tratez fiecare client in parte, devotamentul pentru munca mea si relatia de incredere pe care o stabilesc cu clientii.

Experientele personale de viata m-au facut sa fiu mai empatica in fata suferintei, fiind capabila sa ii inteleg pe clienti si mai ales sa ii accept asa cum sunt, la acel moment in care deschid usa cabinetului meu. 

Adesea, cand oamenii inteleg ce li se intampla, de ce li se intampla si afla ca emotiile lor sunt firesti , ei incep sa aiba o stare psihica si fizica mai buna si capata deodata puterea sa schimbe ceea ce nu le mai face bine si sa isi atinga obiectivele personale. Unii au nevoie de o sustinere pe termen scurt, altii vor dori sa aprofundeze si alte zone ale vietii lor pe care pana atunci le ignorasera, dar toti vor simti ca au facut ceva pentru ei insisi. 

Tin aceste sedinte cu daruire si  interes si consider ca acesta e unul dintre motivele pentru care oamenii aleg sa isi deschida sufletul in fata mea.

….Ai incredere si incearca psihoterapia in primul rand pentru ca este o experienta minunata, o experienta in care cel care conteaza cu adevarat esti doar TU . Pentru a te regasi pe tine si a-ti recapata increderea, pentru a fi constient de nevoile tale si mai ales de resursele tale, pentru a intelege ceea ce pana acum era poate un mister. Psihoterapia nu este intruziva, nu vom lucra decat pe obiectivele pe care tu le aduci in discutie, folosind metode agreate de tine, astfel incat sa ai cat mai mult de castigat in urma acestui proces! Incurajez feedback-ul permanent al clientului, doar asa putem dezvolta o relatie sincera  si autentica.

Workshopuri si conferinte acreditate de Colegiul Psihologilor

Formare complementara in psihosexologie – Scoala de formare S.P.E.R [in curs]

Workshopuri de comunicare prin metoda E.S.P.E.R.E

„Emotia Extravaganta” [EFT- Terapia focusata emotional]- psih. Dr. Simona HERB
„Relatia de cuplu- intre masculin si feminin”- Psih. Cristina FULOP

„Relatia de cuplu-despre conceptia de sine, modele si abuz in relatia de cuplu”-Psih. Cristina FULOP

„Abordarea psihologica in schimbarea comportamentului alimentar”- Psih. Violeta Kaparaliotis, Psih Princ. Atena Stoica
„Psihologia Traumei-teorie, metodologie si practica”- Psih. Dr. C-tin CRACSNER

„Ritmuri si relatii” [Dezvoltare personala – metoda psihodramei]- Psih. Dr. Angela Ionescu
„Hipnoterapia cognitiv-comportamentala in tulburarile de personalitate- studii de caz”- Conf. Univ. Dr. Odette DIMITRIU

„Dezvoltarea competentelor de relationale interpersonala utilizand tehnici NLP”- conf. Univ. Dr. Mihaela Negrescu

„Introducere in tehnica jocului neurodramatic (NDP)  – jocuri senzoriale, jocuri ritmice, jocuri de dramatizare – Workshop interactiv”.Coordonatori: Prof. Dr. Ioan-Bradu IAMANDESCU, Psih. Diana IAMANDESCU

„Psihocardiologie-personalitate de tip A. Controlul intern al furiei”- Coordonator: Prof. Dr. Ioan-Bradu IAMANDESCU

„Observarea și interpretarea comunicării nonverbale”- Coordonator: Conf. Univ. Dr. Mihaela NEGRESCU

„Tratamentul tulburarii de personalitate bordeline”-Centrul pt studii de Psihoterapie Cognitiva Metis S.R.L

„Consecintele procesarii cognitive a evenimentului traumatizant la pacientii diagnosticati cu tulburare depresiva- cazuri clinice”-Psih Princ. Denisa MAICAN

Alte Workshopuri, cursuri si conferinte
Curs formator- acreditat CNFPA
„Fobia sociala”- Dr. Cristian Andrei
„curs NLP „- Speaker: Paul Dovan
„curs Mindfulness”- coach Adrian Bajenaru
„curs Leadership”-trainer Madalina Ghinescu
„Fii autentic și plăcut de persoanele din jur „- speaker Mihai Gafar
„Public speaking”-trainer Madalina Ghinescu etc

Va astept cu drag!
Emi Ghinea

( ! Daca nu raspund, sunt in consultatii, dar voi reveni catre dvs dupa vizualizarea apelului)

 

2 Larisa Manole –psihoterapeut experientialist

 

Sunt Larisa, ca și formare la bază am Facultatea de Psihologie și Științele Educației, am continuat apoi cu masterul în psihoterapie experiențială și în Istitutul Sper, ramura de psihosexologie ; sunt psihoterapeut experiențialist și sunt și psiholog la Asociația Română de Cosmonautică și Aeronautică.

Povestea mea a început în clasa a-10-a când am citit Cartea Roșie a lui Carl Gustav Jung, a fost momentul în care am decis către ce o să îmi focalizez toată atenția, către Psihologie. În anul 1 de facultate am devenit organizatoare a proiectului On Therapy și am descoperit formele de psihoterapie validate științific.

Cunosc despre mine că perseverența, curiozitatea și determinarea de a studia și cerceta continuu, pentru că nu există adevăr absolut, m-au făcut să încep o profesie ce îmi permite să cercetez laturile cele mai profunde ale condiției umane pentru care sunt foarte recunoscătoare.

Dacă îți dorești să descoperi mai multe despre psihoterapie și procesul psihoterapeutic îmi poți lasa o solicitare aici.

În vremuri ca acestea îți recomand să fii conștient că a renunță la visul tau este calea simplă . Te procov să îți urmezi visul indiferent cât timp îți ia. Până la capăt.

Ancuta Velea -psihoterapeut psihanalitic

Numele meu este Ancuța Velea, sunt psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România, iar întâlnirea mea cu Psihologia a început în urmă cu mai mulți ani, de-a lungul timpului devenind o poveste frumoasă ale cărei pagini încă le scriu, zi de zi, cu ajutorul fiecărui om pe care îl întâlnesc, alături de care lucrez, cât și fiecărei noi experiențe de viață.

Am ales să fiu psihoterapeut și consider că nu am ales doar o profesie, ci un mod de a fi.


Nu vă promit soluții miraculoase sau nerealiste, nici fericire sau o altă viață, ci vă invit la un drum spre propriul dumneavoastră interior, un drum al regăsirii de sine.

Am trăit și eu experiențe de viață neplăcute, am cunoscut suferința în diverse forme ale ei și știu cât de important este să ne oprim din ritmul alert al vieții de zi cu zi, uneori, pentru a ne întoarce la noi înșine.

Cred în puterea empatiei, în intuiție, căldură, deschidere și disponibilitate, ca piloni ai unei relații terapeutice.

Vă ofer un spațiu securizant, unde istoria dumneavoastră emoțională poate fi rescrisă, printr-un efort susținut, încredere și muncă în doi.

Știu cât de mult înseamnă prezența unui altul într-un moment dificil, un altul care poate asculta, înțelege și poate fi un partener de drum.


Vă invit într-o călătorie către suflet, vă îndemn să aveți încredere și să vă dați voie să vă trăiți emoțiile, psihoterapia fiind o cale către o mai bună cunoaștere de sine, către a înțelege și integra ceea ce, poate, până atunci era de neînțeles, de negândit, de netrăit.

4 Adriana Barabulea– psihoterapeut specializat in terapie cognitiv comportamentala si terapie de cuplu, copil si familie

Sunt Adriana Barabulea, un om căruia viața i-a oferit șansa să afle cine este și ce-și dorește cu adevărat.
Experiența cunoașterii de sine este fascinantă și presupune un drum lung, câteodată dureros, dar util și foarte necesar pentru creșterea și dezvoltarea nostră ca oameni.
Desigur, putem considera că suntem realizați: avem o carieră, o familie, prestigiu, avere, relații însă, după părerea mea, marea realizare este, sau ar trebui să fie, înăuntrul nostru: cunoașterea de sine, acceptarea de sine și de ceilalți, flexibilitatea, liniștea interioară, echilibru, curiozitatea de a învăța și capacitatea de a te adapta la lucruri la situații noi, ”știința„ de a trece peste tristețe sau de a o accepta ca pe o emoție a ta.

Certificări și specializări
Psiholog clinician – în supervizare
Master Psihologie Clinică și Intervenție Psihologică – ultimul an
Psihoterapeut – formare în Psihoterapie Cognitiv- Comportamentală și Hipnoterapie
Formare continuă în Terapia Sistemică cuplu, copil, familie – ACTF
Formare continuă Schema Therapy – Terapia Centrată pe Scheme – Asoc. Institutul Român de Schema Therapy
Curs de Formare Psihopedagogică
Curs Tehnici Terapeutice de Comunicare

5 Alexandru Brandus– psihoterapii scurte centrate pe solutie

-psihologie clinica
-evaluare-interventie- asistenta – consultanta psihologica
-interviu motivational

-preventie si educatie pentru un stil de viata sanatos si o stare generala de bine
-optimizarea capacitatilor fizice si psihice
-imbunatatirea relatiilor intre parteneri , relatiilor de grup si familie
-asistenta psihologica si indrumare in programul nutritional in cure de slabire sau sport

Să îți deschizi sufletul și să alegi în mâinile cui îl așezi pentru a-ti schimba drumul, poate fi o decizie dificilă.
Ce te face sa recunoști omul care te poate îndruma spre o viață mai bună, omul care te va asculta, te va înțelege și nu te va judeca, omul prin care îți vei privi oglinda încrederii, reușitei, puterea schimbarii?…
rămâne un mister…
Și mie, destinul mi-a zâmbit…. și am întâlnit în viață oamenii potriviți la momentul potrivit.
Mulțumesc tuturor celor care mi-au dat șansa de a fi și eu omul potrivit…
Cu drag.